Από κάθε γωνιά του πλανήτη στο Ηράκλειο (flash quotes)

Ασουν Μπατίστα - Αθλήτρια Ισπανίας 
«Πιστεύω κάθε ομάδα εδώ έχει τον ίδιο στόχο: να περάσει στον τελικό και να κερδίσει. Προετοιμαστήκαμε παρά πολύ καλά για μεγάλο χρονικό διάστημα και είμαστε έτοιμες να κερδίσουμε. Εδώ μας αρέσει πολύ. Δυστυχώς δεν είχαμε χρόνο να δούμε την πόλη, αλλά όταν προλαβαίνουμε πηγαίνουμε στην παραλία και είναι φανταστικά.»

Σοφία Μαρία Γκονζάλες – Αθλήτρια Ουρουγουάης

«Ήρθαμε σε δύο γκρουπ, μας πήρε σχεδόν δύο ημέρες για φτάσουμε στο Ηράκλειο. Σταματήσαμε στη Βραζιλία, την Πορτογαλία και την Ισπανία. Ήταν πολύ μεγάλο ταξίδι αλλά επιλέξαμε τον πιο οικονομικό τρόπο να έρθουμε.
Τα γήπεδα είναι εξαιρετικά εδώ, όπως και οι Έλληνες. Μας συμπεριφέρονται πολύ ευγενικά και είμαστε πολύ χαρούμενες που βρισκόμαστε εδώ.»
111
 
Λετίσια Πάολα Μπρουνάτι – Βοηθός προπονήτρια Αργεντινής
«Το Παγκόσμια Πρωτάθλημα ξεκίνησε ιδανικά, όλες οι ομάδες έχουν εξαιρετικό επίπεδο. Όλα εδώ είναι υπέροχα, η εγκατάσταση, οι άνθρωποι, η πόλη. Αγαπώ την Ελλάδα! Πραγματοποιήσαμε ένα ταξίδι 26 ωρών για να έρθουμε αλλά άξιζε τον κόπο!»
 11
Αλίρα Χάντσον -Γκόφερς Αθλήτρια Αυστραλίας
«Στην ομάδα μας έχουμε νέες παίκτριες που εξελίσσονται, κάτι το οποίο είναι μοναδικό. Έχουμε και έμπειρες παίκτριες, οπότε έχει γίνει μια πολύ καλή μίξη. Στόχος μας είναι να έχουμε καλό αγωνιστικό πρόσωπο στα παιχνίδια, να το διασκεδάσουμε! Ήρθαμε από την… άλλη άκρη του κόσμου, λατρεύουμε το γεγονός πώς είμαστε εδώ, με την κοινότητα του χάντμπολ και ανάμεσα σε τόσο καλές παίκτριες.»
1

Λουίς Ενρίκε Σαντόρο Αλμπάν - Αθλητής Εκουαδόρ
«To ταξίδι μας δεν ήταν εύκολο, έπρεπε να ταξιδέψουμε χωριστά σε γκρουπ… Μείναμε περίπου δέκα ώρες στη Μαδρίτη, σταματήσαμε στη Γερμανία και περιμέναμε στο αεροδρόμιο… Ήταν πολύ μεγάλο ταξίδι, φτάσαμε πρωί και την επόμενη ημέρα είχαμε την πρεμιέρα. Στα αγωνιστικά, επιθυμούμε να κερδίζουμε. Ξεκινήσαμε με τρία ματς, με Ισπανία, Κροατία και την Ουρουγουάη. Συνεχίζουμε και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.»
ek


ΔΙΕΘΝΕΙΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

MEDIA

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ


e-genius.gr ...intelligent web software