ΘΕΟΔΩΡΟΥ: «Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ»

Eίναι άραγε αυτή η νίκη επί της ισπανίας η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της Εθνκής ομάδας του μπιτς χάντμπολ;

«Είναι μέχρι το επόμενο παιχνίδι» είχε απαντήσει στις 10 Ιουνίου του 1987 ο Νίκος Γκάλης, μετά τη νίκη της Εθνικής ομάδας μπάσκετ επί της Ιταλίας στον προμιτελικό του Eurobasket του 87…

«Αυτή η νίκη μας επί της Ισπανίας είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία μας» απεφάνθη ο Κωνσταντίνος Θοδώρου ο οποίος προφανώς επιφυλάσσεται να επαναλάβει την ίδια δήλωση -και μάλιστα με πιο εμφατικό τρόπο- στον επόμενο κομβικό αγώνα, όποιος κι αν είναι αυτός…

«Πεισμώσαμε στην ανάπαυλα, διότι δεν είχαμε παίξει καλά στην πρώτη περίοδο και έπρεπε να αντιδράσουμε. Συνειδητοποιήσαμε τις αδυναμίες μας και βελτιώσαμε το παιχνίδι μας και στην άμυνα και στην επίθεση» σχολίασε ο Θεοδώρου.

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ: «Η νίκη το 2019 με την Πορτογαλία»

Την ίδια στιγμή ο Γιάννης Λαζαρίδης συμφωνεί, αλλά… διαφωνεί!

«Είναι μια τεράστια νίκη, αλλά μέχρις αποδείξεως του εναντίου πιστεύω ότι η μεγαλύτερη είναι αυτή επί της Πορτογαλίας στους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες το 2019 στην Πάτρα» εξηγεί ο προπονητής της ελληνικής ομάδας.

Και συνεχίζει: «Οι Ισπανοί κατέβηκαν να παίξουν με το μαχαίρι στα δόντια, ενώ εμείς εμφανισθήκαμε χαλαροί στην πρώτη περίοδο, επειδή είχαμε το μαξιλαράκι ασφαλείας των τεσσάρων βαθμών που κουβαλάμε στη δεύτερη φάση. Όταν είδαμε ότι το ματς πήγε να στραβώσει, ανακτήσαμε την ισορροπία στο παιχνίδι μας και την αυτοπεποίθηση, ενώ παράλληλα βελτιώσαμε την αποτελεσματικότητα μας. Εδώ θέλω να επισημάνω κάτι που το πιστεύω ακράδαντα: το “χρυσό γκολ” και τα shoot-out δεν είναι απόρροια της τύχης, αλλά της ικανότητας. Εν κατακλείδι, σήμερα αποδείξαμε ότι μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο και αυτό που χρειάζεται είναι να διατηρήσουμε σε υψηλό βαθμό τον ρυθμό και την ενέργεια μας».

ΝΤΟΝΤΕΡΙΣ: «Δεν ήμασταν άτυχοι, κάτι έκαναν καλύτερα οι Έλληνες»

Την άποψη του Γιάννη Λαζαρίδη για την αντιδιαστολή της ικανότητας με την τύχη συμμερίζεται και ο Κάρλος Ντοντέρις…

«Εγώ δεν πιστεύω στην τύχη και δεν νομίζω ότι ήμασταν άτυχοι, απλώς η ελληνική ομάδα λειτούργησε καλύτερα στα κρίσιμα σημεία» απεφάνθη ο τερματοφύλακας της τρις πρωταθλήτριας Ευρώπης (2002, 2006, 2017), «Furia Roja»

 «Στην πρώτη περίοδο πιστεύω ότι παρουσιάσαμε το τέλειο παιχνίδι τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Όλα δούλευαν στην εντέλεια, αλλά ξαφνικά χάσαμε το μυαλό μας, σταματήσαμε να είμαστε αποτελεσματικοί και δεν αντιδράσαμε όπως έπρεπε, στην αναμενόμενη αντεπίθεση των αντιπάλων μας. Συγχαρητήρια στην ελληνική ομάδα, συνεχίζουμε και βλέπουμε τι θα συμβεί από εδώ και πέρα…»

 


ΔΙΕΘΝΕΙΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

MEDIA

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ


e-genius.gr ...intelligent web software