Απολαμβάνοντας το Παγκόσμιο (flash quotes)

Ine Erlandsen Grimsrud – Παίκτρια Νορβηγίας

 «Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό τουρνουά, βρισκόμαστε σε ένα πολύ όμορφο μέρος. Κάνει αρκετή ζέστη οπότε αυτό είναι πρόκληση για εμάς αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Είναι ωραίο να παίζουμε εδώ. Φέτος δεν έχουμε πολλές καλές παίκτριες, οπότε δεν έχουμε θέσει κάποιο στόχο. Πρώτα θα πρέπει να περάσουμε στην άλλη φάση.»

Rui Medeiros - Βοηθός Προπονητή Πορτογαλίας (Γυναίκες)

«Στόχος για την ομάδα της Πορτογαλίας είναι να φτάσουμε ως τον τελικό. Είμαστε καλή ομάδα και έχουμε καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Υπάρχουν ακόμα πράγματα που δεν μπορούμε να υλοποιήσουμε αλλά είμαστε δυνατοί και θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε. Αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι εξαιρετικό και είναι ευχαρίστηση για εμάς να βρισκόμαστε εδώ. Είναι πρώτη φορά για εμάς. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες τα καλύτερα.»

portogalia gyn

Sarah Irmler - Παίκτρια Γερμανίας

«Είναι το πρώτο μας Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και ξεκινήσαμε πολύ καλά, δεν έχουμε ηττηθεί καθόλου. Είναι πρώτη φορά για μας εδώ. Επιθυμούμε να φτάσουμε μακριά, είμαστε σε καλή φόρμα και θέλουμε να τα κερδίσουμε όλα. Ωστόσο, γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο γιατί οι ομάδες είναι πολύ δυνατές.»
93080813cc66941d11f6117c792d9423.0

John Elmer Vazquez Pabon – Παίκτης Πουέρτο Ρίκο

«Το τουρνουά αυτό είναι μια εξαιρετική εμπειρία για εμένα. Θέλουμε να ολοκληρώσουμε το τουρνουά σε όσο ψηλότερη θέση γίνεται. Το ιδανικό είναι να μπούμε στη δεκάδα και αν γίνεται και ακόμα καλύτερα. Πιστεύω ότι μπορούμε να το κάνουμε.»
IMG 8808

Wael Al - Προπονητής Αιγύπτου (άνδρες)

«Αρχικά πιστεύω στους παίκτες μου, που κάνουν ότι μπορούν. Δεν έχουν εμπειρία. Επτά από αυτούς είναι νέοι παίκτες και όλοι οι αθλητές μας προπονούνται στο χάντμπολ, δεν έχουν αγωνιστεί στο μπιτς χάντμπολ. Προπονηθήκαμε πέντε εβδομάδες προκειμένου να μάθουν το μπιτς χάντμπολ. Δυστυχώς ήμασταν άτυχοι και πέσαμε σε δύσκολο γκρουπ.

Όσον αφορά την τιμή που μου έγινε στην τελετή έναρξης, ήταν κάτι πολύ ιδιαίτερο για εμένα. Δεν το περίμενα, δεν ήμουν ενημερωμένος και εξεπλάγην που σκέφτηκε η διοργάνωση να με τιμήσει. Δεν το πίστευα! Ήταν μια στιγμή που θα τη θυμάμαι πάντα, με πήγε πίσω 18 χρόνια…»
aigyptios

Cody Dominik – Παίκτης Αμερικής

 «Να ξεκινήσω κάνοντας μνεία στις εγκαταστάσεις. Είναι τρομερές, όπως και το τουρνουά. Αγωνιζόμαστε με πολύ καλές ομάδες. Οι πιο καλές ομάδες του κόσμου, είναι εδώ. Θέλουμε να κερδίσουμε το τουρνουά. Είναι ο στόχος μας. Επίσης, ο καιρός εδώ είναι τέλειος.»
IMG 8810


ΔΙΕΘΝΕΙΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

MEDIA

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ


e-genius.gr ...intelligent web software