ΑΠΟΣΤΟΛΙΝΑ ΚΑΙ ΜΑΓΔΑ: Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ!

«Κανούργιο κοσκινάκι μου και πού να σε κρεμάσω» λέει μια παροιμία που ισχύει, αλλά και δεν ισχύει στην προκειμένη περίπτωση!

Εξηγείται αυτό το οξύμωρο σχήμα, διότι στα μάτια εκείνων οι οποίοι δεν γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα το αποψινό κόλπο με τις.. τράμπες της Μάγδας Κεπεσίδου και της Αποστολίνας Δημητρίου στη θέση της τερματοφύλακα φάνηκε καινούργιο, αλλά στην πραγματικότητα είναι παλιό.

Παλιό, δοκιμασμένο και –κρίνοντας εκ του αποτελέσματος- επιτυχημένο.

Ιδού λοιπόν πώς περιγράφει αυτή την άλλοτε φωναχτή και άλλοτε σιωπηλή συνωμοσία που εξυφαίνεται στη διαδικασία του shoot-out η Δημητρίου η οποία σκόραρε δυο φορές στα shoot-out και εν συνεχεία αγωνιζόμενη ως τερματοφύλακας μπλόκαρε την μπάλα στο σουτ της Ινόα Γκαρθία.

«Αυτή την έχω εγώ»!

«Αυτό το κάνουμε εδώ και χρόνια. Λέει δηλαδή η Μάγδα σε εμένα ή εγώ στη Μάγδα  ότι “αυτή την έχω εγώ” και αναλόγως παίζει η μία ή άλλη τερματοφύλακας. Έχουμε διαβάσει τις αντιπάλους μας, ξέρουμε ποια ταιριάζει στην κάθε μια μας και αναλόγως προχωράμε».

Η Μαρία Καραντώνη επιβεβαίωσε με το νι και με το σίγμα αυτή την υπόθεση. «Το διάβασμα είναι πολύ σημαντικό σε τέτοιες περιπτώσεις και δεν το κάνουμε μόνο εμείς, αλλά όλες οι ομάδες. Βλέπουμε ποια παίκτρια θα σουτάρει και αναλόγως θα παίξει πότε η Αποστολίνα για να κάνει μπλοκ και πότε η μοναδική μας η Μάγδα»!

«Και το ευχαριστιόμαστε και νικάμε»

Ο λόγος ξανά στην Αποστολίνα Δημητρίου: «Προφανώς ευχαριστήθηκα ή μάλλον απόλαυσα περισσότερο το τελευταίο μπλοκ παρά τα δυο γκολ που πέτυχα στο shoot-out. Έχουμε πέντε νίκες και προχωράμε μπροστά, αποδεικνύοντας τον χαρακτήρα και τις ικανότητες μας. Δεν μας αγχώνει το ότι υπερασπιζόμαστε τον τίτλο που κατακτήσαμε το 2018, διότι η τωρινή διοργάνωση είναι μια άλλη ιστορία. Παίζουμε για να το ευχαριστηθούμε, παίζουμε ωραίο μπιτς χάντμπολ και νικάμε κιόλας, τι άλλο να ζητήσω;»


ΔΙΕΘΝΕΙΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

MEDIA

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ


e-genius.gr ...intelligent web software