ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑΚΙ ΤΗΣ ΠΟΙΜΕΝΙΔΟΥ

Τι έχει αλλάξει στη ζωή της Ελένης Ποιμενίδου μέσα σε τέσσερα χρόνια;

Κάμποσα πράγματα, μεταξύ αυτών και μια… εικαστική λεπτομέρεια την οποία μαρτυρά η ίδια: «Τώρα έχω βάψει τα νύχια μου με γαλάζιο χρώμα. Το 2018 στο Καζάν είχα χρησιμοποιήσει ένα πιο βαθύ μπλε»!

Και τότε και τώρα η ελληνική ομάδα προελαύνει και η αρχηγός της δεν διστάζει να αποκαλύψει τις… μαζοχιστικές τάσεις αυτού του υπέροχου γκρουπ…

«Μας αρέσουν τα δύσκολα και τα ζόρικα πράγματα, θαρρώ πως είμαστε πλασμένες για τέτοιες καταστάσεις. Τα shoot-out, οι ανατροπές, τα θρίλερ και τα τοιαύτα.... Χάσαμε το πρώτο σετ, αλλά καταφέραμε να γυρίσουμε το ματς και να προκριθούμε».

Η υπερασπιζόμενη τα σκήπτρα που κατέκτησε το 2018, Εθνική ομάδα επέζησε του δράματος κόντρα στην Αργεντινή, προκρίθηκε στην τετράδα και επιφυλάσσεται δια τα περαιτέρω, στον αποψινό ημιτελικό και ό,τι άλλο ήθελε προκύψει την Κυριακή.

«Τρώγοντας έρχεται η όρεξη, αν κι εμείς την είχαμε από την αρχή. Πιστεύω ότι τώρα που βρισκόμαστε στην τετράδα μας έχει φύγει το άγχος και θα παίξουμε ακόμη καλύτερα και σε μεγαλύτερη διάρκεια».

Για την Εθνική ισχύει η παροιμία που λέει «παλιά  μου τέχνη κόσκινο», σε ό,τι αφορά την επιτυχία της στη διαδικασία του shoot-out. «Ούτε συζήτηση» υπερθεματίζει η Ποιμενίδου. «Εκεί έχουμε σιγουράκι με την Μάγδα (Κεπεσίδου) και την Αποστολίνα (Δημητρίου). Είναι οι φύλακες άγγελοι μας». 

ΝΙΚΟΛΙΝΑ ΚΕΠΕΣΙΔΟΥ: «ΕΧΕΙΣ ΤΑΞΕΙ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ, ΠΡΟΕΔΡΕ»! 

Την ώρα που τα κορίτσια της Εθνικής ομάδας χόρευαν συρτάκι, αλλά και αργότερα που συνέχισαν τους πανηγυρισμούς τους εκτός παιδιάς, η Νικολίνα Κεπεσίδου είχε αλλού το μυαλό της…

Πού;

Στα μπουζούκια που τα βλέπει να ‘ρχονται!!!

«Πρόεδρε μας έχεις τάξει μπουζούκια» φώναζε προς τον Βασίλη Κρανιώτη, πρόεδρο της Επιτροπής μπιτς χάντμπολ και μέλος του ΔΣ της ΟΧΕ.

Ασφαλώς ο ισχυρός ανήρ της Αναγέννησης Άρτας (που αποτελεί την κορυφαία επαρχιακή δύναμη στα χρονικά του ελληνικού αθλητισμού με 12 Πρωταθλήματα και 10 Κύπελλα) δεν έχει ξεχάσει την υπόσχεση του.

«Εννοείται. Έχω δεσμευθεί ότι θα πάμε στα μπουζούκια. Ισχύει αυτό και δεν θα μείνει σαμπάνια για σαμπάνια» απάντησε στο γάντι που του πέταξε η Νικολίνα.
ΔΙΕΘΝΕΙΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

MEDIA

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ


e-genius.gr ...intelligent web software