ΚΑΡΑΝΤΩΝΗ: «ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΠΆΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ»

Λένε πως όταν η ιστορία επαναλαμβάνεται μοιάζει με φάρσα και αυτό συνέβη απόψε στον Καρτερό…

Πριν από τέσσερα χρόνια στο Καζάν η Εθνική ομάδα των γυναικών εκθρόνισε την (πρωταθλήτρια κόσμου του 2016) Ισπανία στον ημιτελικό και διάνυσε όλο τον δρόμο για να αναρριχηθεί στην κορυφή.

Τέσσερα χρόνια αργότερα, πάλι στον ημιτελικό της διοργάνωσης, η «Furia Roja» πήρε το αίμα της πίσω και μένει να φανεί εάν αύριο θα ανακτήσει τα σκήπτρα…

«Τι να πω, δεν έχω εξήγηση γι αυτό που συνέβη. Πάθαμε ολοκληρωτικό black out και με τόσο χαμηλό ποσοστό ευστοχίας  απ’ όλα τα κορίτσια δεν θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι» παραδέχθηκε η Μαρία Καραντώνη.

«Σκοράραμε μόλις τέσσερις πόντους στο δεύτερο σετ, αυτό δεν έχει ξαναγίνει» συνέχισε η προπονήτρια της ελληνικής ομάδας η οποία φρόντισε να δώσει αμέσως το σύνθημα της αντεπίθεσης και του επόμενου στόχου.

 «Η ιστορία μιας ομάδας δεν τελειώνει σε έναν χαμένο ημιτελικό. Ψηλά το κεφάλι, αυτό πρέπει να κάνουμε τώρα και να διεκδικήσουμε τον καινούργιο στόχο μας, που είναι η κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου. Δεν είναι δα και μικρό πράγμα να ανέβουμε ξανά στο βάθρο, έστω και στο τρίτο σκαλί».

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: «Ολες μας σε κακή ημέρα»

Στην ερώτηση «τι πάθαμε;» η Αποστολίνα Δημητρίου  είχε δυο απαντήσεις και καμιά από δαύτες δεν ήταν ευχάριστη …

«Δυστυχώς χάσαμε και έσπασα κιόλας το μικρό δάχτυλο στο πόδι μου, αλλά αυτό, το δεύτερο, δεν έχει και μεγάλη σημασία» αποκρίθηκε, χωρίς να μπορεί να εξηγήσει για ποιο λόγο η Εθνική ομάδα δεν μπόρεσε να σταθεί ανταγωνιστική και γνώρισε την ήττα.

«Η Ισπανίδα τερματοφύλακας είναι σπουδαία και της έδωσα τα συγχαρητήρια μου για την εμφάνιση της, αλλά τη βοηθήσαμε κι εμείς με τα κακά τελειώματα και την αστοχία μας. Δυστυχώς βρεθήκαμε όλες, μα όλες σε κακή ημέρα και το πληρώσαμε ακριβά, αλλά είμαι υπερήφανη για την ομάδα μας. Αφήνουμε πίσω μας την ήττα και κοιτάμε μπροστά, διότι πιστεύω ότι μας αξίζει ένα μετάλλιο και πρέπει να τα δώσουμε όλα για να το κατακτήσουμε».


ΔΙΕΘΝΕΙΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

MEDIA

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ


e-genius.gr ...intelligent web software