Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ελλάδα απέναντι στην φιλόδοξη Ολλανδία

Ολλανδία και Ελλάδα διεκδικούν σήμερα (26/06, 16:00) το χάλκινο μετάλλιο στον μικρό τελικό των γυναικών, που θα διεξαχθεί στο κεντρικό γήπεδο των εγκαταστάσεων Beach Handball του Καρτερού.

Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ελλάδα, η οποία πανηγύρισε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2018 στο Καζάν, θα επιχειρήσει να παραμείνει εντός μεταλλίων, γεγονός που θα συνιστά τεράστια επιτυχία. Αν η Ελλάδα κατακτήσει τελικά μετάλλιο τότε θα είναι το τέταρτό της, έπειτα από το ασημένιο στους Μεσογειακούς Παράκτιους της Πεσκάρα το 2015, το χρυσό στο Καζάν και το επίσης χρυσό στους Παράκτιους της Πάτρας το 2019. Από την άλλη, η Ολλανδία, για την οποία το Παγκόσμιο του Ηρακλείου είναι το πρώτο της, θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει το πρώτο μετάλλιό της. Οι Οράνιε, που επενδύουν στο Beach Handball -αποδεικνύεται από το ότι η ομάδα Νεανίδων τους εξασφάλισε το ασημένιο μετάλλιο-, έχουν κατακτήσει χάλκινο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2019 στην Πολωνία.

Οι δύο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά, καθώς έχουν συναντηθεί στο Ευρωπαϊκό του Ζάγκρεμπ του 2017, όταν η Ελλάδα είχε επικρατήσει της Ολλανδίας σε ματς για τις θέσεις 5-8 και έτσι εξασφάλισε το «εισιτήριο» για το Παγκόσμιο του Καζάν. Σημειώνεται, επιπλέον, πως κατά την προετοιμασία τους για την διοργάνωση του Ηρακλείου είχαν αναμετρηθεί σε σειρά φιλικών αγώνων.


ΔΙΕΘΝΕΙΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

MEDIA

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ


e-genius.gr ...intelligent web software