ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ 0-2

 Εύκολο έργο είχε η Εθνική Εφήβων (Κ18) της Γερμανίας στον Δ’ όμιλο επικρατώντας της αντίστοιχης της Ουκρανίας με 2-0 (18-10, 32-20) και μοιράζεται την πρώτη θέση με την Αργεντινή.

 Οι Γερμανοί μπήκαν δυνατά και στα δύο σετ και εκμεταλλεύτηκαν την διαφορά δυναμικότητας για να φτάσουν σε μια εύκολη νίκη με τους Λάιμπεκ και Ζέσλερ να σκοράρουν από 14 πόντους για τα «πάντσερ».

 ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ 0-2 (10-18, 20-32)
ΟΥΚΡΑΝΙΑΠρότσιουκ 6, Κράσιουν 8, Ποντμπόρσκι 2, Μπλάχοντιρ 8, Χοτσάτσκο, Ίλιν 4, Πισαρέφσκι, Σαϊμπάκοφ, Κούσνιρουκ 2, Σαβίτσκι
ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Λάιμπεκ 14, Ζέσλερ 14, Ντούρις, Μπόνετ 6, Γκάιλς, Κιλπ 6, Πιτσίρι 8, Εβαλντ, Βάντκε, Αλτ
Διαιτητές: Αλ Χαΐλ, Αλιαφεΐ (κατάρ) Αποκλεισμοί: 1-1

ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ρόστισλαβ Λάνεβιτς Βοηθός προπονητή Ουκρανίας 
"Η Γερμανία είναι μια πολύ καλή ομάδα και κάνουν εξαιρετική δουλειά χρόνο με το χρόνο. Στην περίπτωσή μας, γνωρίζετε πως επικρατεί μια δύσκολη κατάσταση στη χώρα μας. Συναντηθήκαμε όλοι μαζί πριν δύο εβδομάδες. Ήταν πολύ δύσκολο να το κάνουμε αυτό. Νομίζω δεν ήταν καλή αρχή για εμάς και έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας."
 
Lauro Pichiri Παίκτης Γερμανίας 
"Ήταν πολύ ωραίο παιχνίδι και μια πολύ καλή αρχή για εμάς. Η άμυνά μας ήταν πολύ καλή στο πρώτο σετ αλλά και στο δεύτερο. Αγωνιζόμαστε στο επόμενο ματς με την Αργεντινή και πρέπει να κάνουμε τ ίδιο. Είχαμε υποστηρικτές εδώ, γονείς, συντρόφους και ήταν πού όμορφα."

 


ΔΙΕΘΝΕΙΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

MEDIA

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ


e-genius.gr ...intelligent web software