ΣΟΥΗΔΙΑ - ΙΡΑΝ 2-0 (A)

ΣΟΥΗΔΙΑ - ΙΡΑΝ 2-0 (A)

Μια ακόμα νίκη, την Τρίτη στη σειρά, πήρε η Σουηδία η οποία επιβλήθηκε δύσκολα του Ιράν 2-0, για τον πρώτο όμιλο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Εφήβων (Κ18).

Το πρώτο σετ ήταν συναρπαστικό και κρίθηκε με σουτ σε «νεκρό» χρόνο, με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ από την αρχή μέχρι και το τέλος του σετ, χωρίς κάποια από τις δυο να καταφέρει να πάρει προβάδισμα μεγαλύτερο των δύο γκολ. Στην τελευταία επίθεση όμως και με το χρονόμετρο να οδεύει προς τη συμπλήρωση του 10λέπτου, ο Γιόχανσον με γκολ 2 πόντων έδωσε τη νίκη στην ομάδα του 26-25.

Εξίσου συναρπαστικό ήταν και το δεύτερο σετ, με τους Σουηδούς όμως να είναι πιο ψύχραιμοι και εύστοχοι και έτσι κατάφεραν να επικρατήσουν 24-21, έχοντας πάρει νωρίτερα διαφορά η οποία έφτασε και τους 7 πόντους (22-15).

Σουηδία-Ιράν 2-0 (26-25, 24-21)
Σουηδία (Γιέσπερ Κνούτσον): Χάνσεν 2, Λίντελ, Γιόχανσον 10 , Παλντάνιους 14, Μπλόμνταλ, Σάμουελσον 8, Άντερσον, Νέντερμαν, Χένρικσον 16, Χόλμβιστ.
Ιράν (Μεχντί Γκασγκαρειράντ): Γκόχαρι 4, Σαέντι , Χεϊνταριάν Χουσείν, Φαλαβαριάνι 12,  Χεϊντεριάνπουρ 2 , Χεϊντεριάν Αλί 15, Μασούντ, Αλιπούρ 1, Γκόλνταν , Ναγιαφαμπάντι .
Διαιτητές: Ορτέγκα, Αουλάρ. Αποκλεισμοί: 1-2

Όσκαρ Γιόχανσον (Αθλητής Σουηδίας)
«Ήταν ένα φανταστικό παιχνίδι απέναντι στο Ιράν. Το Ιράν έχει σε όλες τις θέσεις καλούς παίκτες και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι αυτό το αποτέλεσμα. Από τη μεριά μας κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε γι αυτό και ήρθε η νίκη».

Μεχντί Γκασγκαρειράντ (Προπονητής Ιράν)
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Η Σουηδία είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης κι εμείς πρωταθλητές Ασίας. Νομίζω ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι αλλά κάναμε κάποια λάθη δεν ξέρω γιατί κι έτσι χάσαμε. Ίσως στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν το κάναμε. Αυτό είναι φυσιολογικό στο άθλημα. Είμαι όμως ενθουσιασμένος με τους παίκτες μου έπαιξαν με καρδιά και κοιτάμε πλέον το επόμενο παιχνίδι».


ΔΙΕΘΝΕΙΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

MEDIA

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ


e-genius.gr ...intelligent web software