ΙΟΡΔΑΝΙΑ – ΤΣΕΧΙΑ 0-2 (Α)

 Η νίκη της Τσεχίας με 2-0 (18-12, 25-18) επί της Ιορδανίας για την τελευταία αγωνιστική του Γ’ ομίλου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Εφήβων δεν ήταν αρκετή για να προκριθεί στην 12άδα. Η ήττα από την Ελλάδα στην πρεμιέρα της διοργάνωσης άφησε τους Τσέχους στην 4η θέση και την Εθνική μας στην 3η που έδινε και το εισιτήριο για την 12άδα.

Αντίθετα, η Ιορδανία παρά την ήττα πέρασε ως πρώτη στην επόμενη φάση υπερτερώντας της Ισπανίας – με την οποία ισοβάθμησε – λόγω της νίκης της στην πρεμιέρα.

ΙΟΡΔΑΝΙΑ – ΤΣΕΧΙΑ 0-2 (12-18, 18-25)

ΙΟΡΔΑΝΙΑ: Άσα 3, Χαμαμρέχ, Αμπ. Ανανζέχ 2, Α. Ανανζέχ, Αλαμπντάλα 2, Αλ-Χμούντ 4, Αλ Οτάμπι 6, Τζάαρα 13, Χαμούρ, Αμπουρουμάν.

ΤΣΕΧΙΑ: Λαβίσκα 2, Βόγιρ 16, Μπένες, Μπούριανεκ, Κχεκ, Μίκε 2, Ποκόρνι, Σρμπά 6, Ντούντα 10, Φόρνμπαουμ 7.

Διαιτητές: Ρούπσιτς, Μποτινκάν (Κροατία) Αποκλεισμοί: 4-3

Καλούς (προπονητής Τσεχίας) 

«Κερδίσαμε για πρώτη φορά στο Τουρνουά και είμαστε χαρούμενοι. Θέλαμε την νίκη και την πετύχαμε κόντρα σε μία ομάδα που δεν είχε χάσει κανένα ματς στο Τουρνουά. Παίξαμε καλά και δείξαμε την αξία μας».

Χαμούρ (αθλητής Ιορδανίας)

“Σήμερα δεν παίξαμε καλά και δεν είχαμε και καθόλου τύχη. Θα μας μιλήσει ο προπονητής για να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε, ώστε να μην τα ξανά κάνουμε. Χθες πήραμε δύο μεγάλες νίκες και η μία ήταν κόντρα στην Ελλάδα, που είχε τους φιλάθλους στο πλευρό της».


ΔΙΕΘΝΕΙΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

MEDIA

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ


e-genius.gr ...intelligent web software