ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΟΥΚΡΑΝΙΑ 2-1 (Γ)

Εξαιρετικά ενδιαφέρον παιχνίδι το οποίο κρίθηκε στα σουτ άουτ ανάμεσα στη Βραζιλία και την Ουκρανία για τον δεύτερο όμιλο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νεανίδων (Κ18), με νικήτριες τις Βραζιλιάνες 2-1.

Η Ουκρανία μπήκε καλά στο πρώτο σετ και πήρε από την αρχή το προβάδισμα το οποίο και κράτησε μέχρι και το τέλος, παρά την πίεση που είχε κατά διαστήματα από τη Βραζιλία. Οι Ουκρανές κατάφεραν μάλιστα να ξεφύγουν και με 8 πόντους (12-20), για να κλείσουν το πρώτο σετ προηγούμενες 16-20.

Στο δεύτερο η Βραζιλία ανέβασε την απόδοσή της και παρά τα δύο συνεχόμενα άστοχα πέναλτι που είχε, πήρε κεφάλι στο σκορ, χωρίς όμως διαφορά «ασφαλείας». Αυτό δεν πτόησε τις Βραζιλιάνες που στο τέλος πανηγύρισαν την κατάκτηση του σετ 19-18 και έστειλαν τον αγώνα στη διαδικασία των σουτ άουτ.

Εκεί η Βραζιλία αστόχησε σε μια μόνο προσπάθεια, σε αντίθεση με την Ουκρανία που είχε τρεις άστοχες, με τις Βραζιλιάνες να παίρνουν τη διαδικασία 8-4 και μαζί τη νίκη του αγώνα.

Τα σετ: 16-20, 19-18, 8-4

Βραζιλία (Λουίτζι Μπαρέτο): Πετρούτσι, Μουσάτο, Μπαρμπόσα, Ρόκο 6, Γκόμεζ ντα Σίλβα 7, Ντε Ολιβέιρα, Μασάδο 18, Κόστα Ντα Σίλβα, Σοάρες 12, Μοράις.

 Ουκρανία (Μπόρις Μιλοσλάβσκι): Μορόζοβα, Τκάτς 4, Σορόκινα, Ποϊμάνοβα 6, Νακονέτσνα 6, Στάντνικ, Κότσαν 20, Σόσκιντα, Σάντοβα, Ροσόκχα 6.

Διαιτητές: Καρντόνε, Μανουέλε. Αποκλεισμοί: 1-3.

Καρίνα Σόσκιντα (Αθλήτρια Ουκρανίας): «Θέλαμε να παίξουμε καλά και να νικήσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ήταν ένα πολύ δύσκολο και κουραστικό παιχνίδι για εμάς».

Τζούλια Ντε Ολιβέιρα (Αθλήτρια Βραζιλίας): «Ήταν πολύ καλό το παιχνίδι για την ομάδα μας και είμαστε πολύ χαρούμενες που τα καταφέραμε. Θέλαμε πολύ να νικήσουμε και η χαρά μας είναι μεγάλη που τα καταφέραμε σε αυτή τη μεγάλη και σημαντική διοργάνωση».


ΔΙΕΘΝΕΙΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

MEDIA

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ


e-genius.gr ...intelligent web software