Στην «12αδα» του κόσμου οι Εθνικές Εφήβων και Νεανίδων

Δεύτερη ημέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Eφήβων- Νεανίδων BeachHandball«Ηράκλειο 2022»

Ολοκληρώθηκε στο KarterosBeachSportsCenter η δεύτερη ημέρα του 2ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Eφήβων- Νεανίδων «Ηράκλειο 2022»

Τόσο η Εθνική Εφήβων, όσο και η Εθνική Νεανίδων, παρά τις ήττες τους, προκρίθηκαν στη Β’ φάση της διοργάνωσης, δηλαδή στις 12 καλύτερες ομάδες του κόσμου.

Η Εθνική Εφήβων έχασε από την χρυσή ολυμπιονίκη, παγκόσμια πρωταθλήτρια και δευτεραθλήτρια Ευρώπης Ισπανία με 2-0 (25-20, 26-16) και κατέλαβε την 3η θέση του Γ’ ομίλου, αφού υπερτερούσε στην ισοβαθμία της Τσεχίας, την οποία κέρδισε χθες. Το συγκρότημα των Καραγκιοζόπουλου- Γουργούμη δεν θα μεταφέρει κανένα βαθμό στη Β’ φάση. Ελλάδα, Ισπανία και Ιορδανία θα αντιμετωπίζουν στον νέο όμιλο τις Αργεντινή, Γερμανία και Ουκρανία με τις τέσσερις πρώτες ομάδες να προκρίνονται στα προημιτελικά.

Η Εθνική Νεανίδων έχασε δευτεραθλήτρια Κόσμου και Ευρώπης Ολλανδία με 2-0 (25-15, 20-9) για τον Δ’ όμιλο, καταλαμβάνοντας τη 2η θέση, ενώ θα μεταφέρει 2 πόντους στη Β’ φάση. Στο νέο όμιλο που δημιουργείται Ελλάδα, Ολλανδία και Πουέρτο Ρίκο θα παίξουν με τις Αργεντινή, Γερμανία και Γαλλία.

Ιστοσελίδα και SocialMedia

Σας υπενθυμίζουμε ότι ενημέρωση για όλα τα παιχνίδια (κείμενο, συνθέσεις, δηλώσεις, φωτογραφικό υλικό) μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα

https://www.beachhandballheraklion22.gr/

 

Επίσης στα SocialMediaτης ΟΧΕ υπάρχουν αποτελέσματα και φωτογραφίες και δηλώσεις

FB:HellenicHandballFederation-OXE

Insta:hellenichandballfederation


ΔΙΕΘΝΕΙΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

MEDIA

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ


e-genius.gr ...intelligent web software