ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ (Α-Κ18) ΙΡΑΝ - ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ 2-1

Το Ιράν εξασφάλισε την πρόκριση στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Εφήβων, αφού επιβλήθηκε με 2-1 σετ της Αργεντινής.

Στο πρώτο σετ, η ασιατική ομάδα ήταν ανώτερη, ανταποκρίθηκε στα αμυντικά της καθήκοντα και έβρισκε διαδρόμους στην επίθεση, με αποτέλεσμα να καταφέρνει να σκοράρει.

Παρ’ όλα αυτά, στο δεύτερο σετ  η Αργεντινή, αν και με μόλις ένα γκολ διαφορά, πέτυχε να ισοφαρίσει σε 1-1 και να στείλει το ματς, έτσι, στην διαδικασία των σουτ άουτ, στην οποία, ωστόσο, το Ιράν κυριάρχησε.

Ιράν – Αργεντινή 2-1 (19-12, 14-15, 8-4)

Ιράν: Χοσεϊνί Γκοχάρι 8, Σαεϊντί 2, Χεϊνταριάν Χ., Σαμς Φαλαβαργιάνι 8, Χεϊνταριανπούρ 7, Χεϊνταριάν Α. 11, Ιμάνι Μασούντ, Αλιπούρ, Γκόλνταν, Εντεσάρι Ναγιαφαμπάντι 5

Αργεντινή: Λα Ντέλφα, Ντόλτσε 5, Ερέρα Φουχρ 6, Μάουχ 4, Μπρουνέτα 6, Γκουιλαμόν, Ρόζιτσνερ 2, Γκόργκο 2, Ζόκο 6, Γκουλ

Διαιτητές: Καρντόνε – Μανουέλε, Αποβολές: 1-0

Δήλωση:

 Χεϊνταριάν Α. (αθλητής Ιράν):

«Ως Πρωταθλητές Ασίας, ήρθαμε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με υψηλές φιλοδοξίες και θέλουμε να κατακτήσουμε το χρυσό μετάλλιο, έχουμε προετοιμαστεί γι’ αυτό. Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στον στόχο μας και γι’ αυτό δεν αφιερώνουμε χρόνο σε εξόδους στο Ηράκλειο. Προσπαθούμε να ξεκουραζόμαστε επαρκώς και να παραμένουμε αφοσιωμένοι. Η διοργάνωση είναι εξαιρετική και υψηλού επιπέδου».


ΔΙΕΘΝΕΙΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

MEDIA

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ


e-genius.gr ...intelligent web software