Βιολιτζής: "Αυτές τις μέρες γράφτηκε ένας ακόμη μύθος"

Oι δηλώσεις της τελετής την απονομής των Κυπέλλων και μεταλλίων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Παγκοσμίου πρωταθλήματος Beach Handball Εφήβων- Νεανίδων «Ηράκλειο 2022».

Κώστας Βιολιτζής  (Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής "Ηράκλειο 2022")

«Ένα όμορφο ταξίδι έλαβε τέλος. Ευχαριστώ τους αθλητές για αυτούς τους υπέροχους αγώνες που μας προσέφεραν. Γεμίσαμε εικόνες και χαρά όλες αυτές τις μέρες. Ζήσαμε μοναδικές στιγμές στην όμορφη Κρήτη, που γέννησε τον Μινωϊκό πολιτισμό. Στο ίδιο μέρος γράφτηκε αυτές τις μέρες ένας ακόμα μύθος για τους νικητές, αλλά και όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στα Παγκόσμια πρωταθλήματα Εφήβων – Νεανίδων.

Από την πλευρά της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χάντμπολ θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους συνέβαλλαν για να έχουμε μία τόσο πετυχημένη διοργάνωση. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Ηρακλείου. Τους χορηγούς μας. Και φυσικά όλους τους αθλητές που συμμετείχαν. Ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ αξίζει και στους εθελοντές, καθώς χωρίς αυτούς δεν θα γινόταν η διοργάνωση. Τώρα σειρά έχουν τα Παγκόσμια πρωταθλήματα Ανδρών και Γυναικών. Δίνω την υπόσχεση ότι θα είμαστε ακόμη καλύτεροι και θα διορθώσουμε τις όποιες παραλείψεις».

Λευτέρης Αυγενάκης (Υφυπουργός Αθλητισμού):

“Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους συνέβαλλαν για να στεφθεί από επιτυχία αυτή η διοργάνωση. Ειδικά ευχαριστώ τους εθελοντές μας. Έδωσαν ένα μοναδικό χρώμα στους αγώνες. Αυτή είναι μόνο η αρχή για αυτές τις υπέροχες εγκαταστάσεις στο Ηράκλειο.

Μπορούμε όλοι μαζί να πάμε ψηλά την χώρα μας. «Κλείστε» όλοι τα μάτια σας και κρατήστε τις ωραιότερες στιγμές αυτής της υπέροχης διοργάνωσης. Σας καλώ να ξανά έρθετε στην Κρήτη ως επισκέπτες πλέον. Ευχαριστώ τον κ. Βιολιτζή, την οργανωτική Επιτροπή, το δημοσιογραφικό τιμ και γενικά όσους συνέβαλλαν για να «κλείσει» θετικά αυτή η διοργάνωση. Μην ξεχνάμε ότι έρχονται και τα άλλα δύο Παγκόσμια πρωταθλήματα ανδρών – γυναικών. Και εκεί θα ζήσουμε μοναδικές στιγμές.

Θα είμαστε δίπλα σε όλες τις ομάδες. Θέλουμε η Ελλάδα να έχει μία καλή παρουσία και θα τα καταφέρει. Υπηρετούμε και αγαπάμε τον αθλητισμό. Σας ευχαριστώ όλους».

Μάσι Τζιανπέρο  (Πρόεδρος της Ομάδας Εργασίας της Διεθνούς Ομοσπονδίας για το BeachHandball) 

«Καλησπέρα φίλοι (μίλησε στα Ελληνικά). Έχω μαζί μου ένα βιβλιαράκι, που κρατάω όλες μου τις σημειώσεις από αυτή την υπέροχη διοργάνωση. Ζήσαμε φανταστικές στιγμές στην Κρήτη. Ευχαριστώ όσους δούλεψαν για να έχουμε αυτούς τους υπέροχους αγώνες. Ευχαριστώ όλες τις χώρες και όλους τους αθλητές. Σας περιμένουμε στην επόμενη διοργάνωση, που ξεκινάει σε δύο μέρες, πάλι εδώ. Σας ευχαριστώ πολύ ( το είπε σε όλες τις γλώσσες των χωρών που συμμετείχαν στην διοργάνωση).


ΔΙΕΘΝΕΙΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

MEDIA

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ


e-genius.gr ...intelligent web software