Εγκαίνια αύριο Δευτέρα του Karteros Beach Sports Center, σέντρα την Τρίτη στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Beach Handball

Η Ελλάδα αποκτά από αύριο Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2022 -και επίσημα- τη μοναδική, σύγχρονη και εθνική εγκατάσταση στην χώρα για αθλήματα άμμου.
Το Karteros Beach Sports Center, στην παραλία του Καρτερού στο Ηράκλειο της Κρήτης αποτελεί κομμάτι του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου και αύριο στις 7:30μ.μ θα τελεστούν τα εγκαίνια από τον Σεβασμιώτατα Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ευγένιο, παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και πλήθος εκπροσώπων θεσμικών φορέων.

Πρόκειται για την εγκατάσταση που του χρόνου θα φιλοξενήσει τους 3ους Μεσογειακούς Παράκτιους «Ηράκλειο 2023», αλλά από μεθαύριο κιόλας, 14 Ιουνίου και έως τις 26, θα «χτυπά» εκεί η καρδιά του Παγκόσμιου Χάντμπολ, με τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Beach Handball Εφήβων – Νεανίδων και Ανδρών – Γυναικών.

Οι Εθνικές ομάδες ήδη καταφθάνουν στο Ηράκλειο, με τα ελληνικά αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα να συγκεντρώνουν τα βλέμματα των φίλων του αθλήματος.
Μην ξεχνάμε ότι η Εθνική ομάδα των Γυναικών στο Beach Handball έρχεται στο Ηράκλειο για να υπερασπιστεί τον παγκόσμιο τίτλο της από το Καζάν 2018.

Ο πρόεδρος της ΟΧΕ, Κώστας Γκαντής, δήλωσε σχετικά με τις εγκαταστάσεις και τα επερχόμενα Παγκόσμια Πρωταθλήματα:

«Οι εγκαταστάσεις στον Καρτερό είναι οι καλύτερες και μοναδικές στην Ελλάδα και ίσως από τις καλύτερες στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο. Δεν θα τις είχαμε χωρίς την παρουσία και την κυρίαρχη συμβολή του Υφυπουργού Λευτέρη Αυγενάκη. Ήταν δική του η επιθυμία να γίνει όλο αυτό και του πιστώνεται. Έχει λάβει και τα συγχαρητήρια από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης.

Αυτό που γίνεται στο Ηράκλειο είναι παράδειγμα για όλες τις παραλίες της χώρας. Το όφελος και κέρδος για την Κρήτη, από τις εγκαταστάσεις θα είναι μεγάλο και δεν αφορά μόνο στο τουριστικό κομμάτι, αφού έτσι και αλλιώς το επίπεδο του τουρισμού στην Κρήτη είναι υψηλό. Η τοπική κοινωνία συνολικά θα ωφεληθεί και τώρα και τα επόμενα χρόνια. Και φυσικά θα ευνοήσουν και θα βοηθήσουν και τους αθλητές. 
Οι διοργανώσεις των Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων Beach Handball, που θα φιλοξενηθούν πρώτες σε αυτήν την υπερσύγχρονη εγκατάσταση αποτελούν το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός που έχει συμβεί στην χώρα μετά την πανδημία, με 64 χώρες από όλο τον κόσμο, από κάθε ήπειρο και περισσότερους από 2.000 αθλητές, αθλήτριες προπονητές, συνοδούς και στελέχη. Είμαστε πανέτοιμοι για να διοργανώσουμε άψογα τους Αγώνες».


ΔΙΕΘΝΕΙΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

MEDIA

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ


e-genius.gr ...intelligent web software