ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ Β’ ΟΜΙΛΟΥ

Συμμετέχουν: Δανία, Ισπανία, Βιετνάμ, ΗΠΑ

Who is Who

Τόσο η Εθνική ομάδα Γυναικών Beach Handball της Ισπανίας, όσο και εκείνη της Δανίας, αποτελούν δύο εκ των παραδοσιακών δυνάμεων συνολικά στο χάντμπολ, είναι από τις βασικές υποψήφιες για κατάκτηση μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, στο Ηράκλειο και βεβαίως για την πρόκριση από τον δεύτερο όμιλο.

Η Ισπανία είναι η μοναδική ομάδα στον όμιλο, που έχει κατακτήσει το χρυσό σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και συγκεκριμένα το 2016 στην Ουγγαρία, ενώ το 2008 (Ισπανία) κατέκτησε το αργυρό.

Από την άλλη, οι μεγαλύτερες έως σήμερα επιτυχίες της Δανίας σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα BeachHandball είναι η κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου τόσο το 2010 (Τουρκία), όσο και το 2012 (Ομάν).

Η γυναικεία ομάδα των ΗΠΑ συμμετείχε πρώτη φορά σε τουρνουά BeachHandballστο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Καζάν (Ρωσία) το 2018 και τερμάτισε στην 12η θέση. Στο Παγκόσμιο του Ηρακλείου προκρίθηκε έχοντας κατακτήσει την 1η θέση στο Παναμερικανικό Πρωτάθλημα, που ολοκληρώθηκε φέτος και διεξήχθη στο Μεξικό.

Το Βιετνάμ, τέλος, παρουσιάζεται, όπως και οι ΗΠΑ, για δεύτερη φορά στην ιστορία του σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα BeachHandball, καθώς η πρώτη ήταν το 2018 και θα διεκδικήσει, επίσης όπως και οι ΗΠΑ, την πρόκριση στην επόμενη φάση μέσω της κατάληψης της τρίτης θέσης. Η ομάδα του Βιετνάμ προκρίθηκε στο Παγκόσμιο του Ηρακλείου έχοντας τερματίσει στην πρώτη θέση στο Ασιατικό Πρωτάθλημα, που διεξήχθη στην Ταϊλάνδη (2022).


ΔΙΕΘΝΕΙΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

MEDIA

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ


e-genius.gr ...intelligent web software