ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ: «ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΞΕΠΕΡΝΑΝΕ ΤΟΥΣ… ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ»!

Η Εθνική ομάδα των ανδρών πέτυχε την τρίτη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και πέρα από τα προφανή οφέλη της, ο Γιάννης Λαχζαρίδης ανακάλυψε –ή μάλλον επιβεβαίωσε-προς μεγάλη τέρψη του και κάποια άλλα …

Στην ερώτηση «τι δείχνει η σημερινή νίκη;» ο προπονητής της ελληνικής ομάδας δεν χρειάσθηκε να σκεφθεί πολύ για να δώσει την απάντηση: «Αναδεικνύει το μέταλλο μας και το γεγονός ότι ανεξαρτήτως αντιπάλου μπορούμε να κρατάμε ψηλά τον ρυθμό μας. Η Αργεντινή συγκαταλέγεται στα φαβορί της διοργάνωσης, αλλά νομίζω ότι την υποτάξαμε χωρίς να της δώσουμε δικαιώματα να μας απειλήσει. Κάναμε ένα σημαντικό βήμα και επιφυλασσόμαστε για τη συνέχεια».

Εκτός από το ισχυρό μέταλλο, στον Γιάννη Λαζαρίδη άρεσε πολύ και ένα στοιχείο που έχει να κάνει με τη νοοτροπία και την πνευματική διαύγεια της Εθνικής: «Τα παιδιά έπαιξαν πολύ πειθαρχημένα, ακολούθησαν πιστά το πλάνο της τακτικής μας και αυτό με ενθουσίασε. Ο λόγος; Αρκετές φορές οι παίκτες υποστηρίζουν το πλάνο πιο πολύ κι από εμάς τους προπονητές»!


ΔΙΕΘΝΕΙΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

MEDIA

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ


e-genius.gr ...intelligent web software