ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΝΤΩΝΗ: «ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ»

 Πάει κι αυτό, πέρασε και τώρα το επόμενο!

Η Εθνική ομάδα γυναικών άφησε πίσω της την πρώτη φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, την οποία διεκπεραίωσε με τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις και κοιτάζει μπροστά.

Μπροστά, εκεί όπου στέκουν οι Αμερικανίδες, τις οποίες οι πρωταθλήτριες κόσμου του 2018, αντιμετωπίζουν την Πέμπτη. «Παίξαμε και πριν από λίγες μέρες σε φιλικά ματς προπονητικού χαρακτήρα και τις νικήσαμε τόσο στην κανονική διάρκεια, όσο και στα shoot-out, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Κάθε αγώνας είναι μια διαφορετική ιστορία» σχολίασε η Μαρία Καραντώνη.

Απέναντι στην προπονήτρια της Εθνικής γυναικών έστεκε ο ομόλογος της στην ομάδα των ανδρών, Γιάννης Λαζαρίδης, ο οποίος μάλιστα ανυπομονούσε να τη σφίξει στην αγκαλιά του για τα συχαρίκια!

«Παίξαμε ένα ματς για γερά νεύρα, είχαμε κάποια ζητήματα με τις αποφάσεις των διαιτητών, μας έτυχε και ο τραυματισμός της Αποστολίνας Δημητρίου, αλλά τα κορίτσια έδωσαν την ψυχή τους και τα καταφέραμε, βρίσκοντας στα κρίσιμα σημεία τις απαραίτητες λύσεις από πλευράς τακτικής. Αναζητούσαμε κιόλας μια ρεβάνς από τις Πορτογαλίδες για την ήττα μας στο περυσινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, οπότε μ’ ένα σμπάρο πετύχαμε δυο τρυγόνια» συνέχισε η προπονήτρια της πρωταθλήτριας κόσμου.

Την Πέμπτη η ελληνική ομάδα θα παίξει δυο ματς και η Καραντώνη ξέρει ότι όλα έχουν να κάνουν με τη σωστή διαχείριση των καταστάσεων, τις αντοχές και την πνευματική δύναμη. «Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα, το ξέρουμε αυτό το έργο. Ποντάρουμε στην ομαδικότητα και στην ομοιογένεια και κοιτάζουμε κάθε στιγμή διαφορετικά. Ναι, υπερασπιζόμαστε έναν βαρύτιμο τίτλο, αλλά στο μυαλό μας βρίσκεται μονάχα το αύριο, όχι το χθες, ούτε καν το σήμερα»!


ΔΙΕΘΝΕΙΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

MEDIA

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ


e-genius.gr ...intelligent web software