ΜΑΓΔΑ ΚΕΠΕΣΙΔΟΥ: «ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΑ ΛΕΩ ΚΙΝΗΤΡΑ»

Tο λένε «άγχος», το λένε «πίεση» , αλλά η Μάγδα Κεπεσίδου βρήκε μια συνώνυμη λέξη…

«Το άγχος επειδή παίζουμε στην πατρίδα μας και την πίεση που απορρέει από το γεγονός ότι υπερασπιζόμαστε τον τίτλο μας εγώ τα λέω κίνητρα» τόνισε η Μάγδα Κεπεσίδου και εδώ τελειώνει αυτή η κουβέντα!

Τελειώνει για να μπει σε μια άλλη βάση, σύμφωνα με το σκεπτικό της τερματοφύλακα της Εθνικής: «Όλα αυτά τα συζητάμε μεταξύ μας και δημιουργούμε επί πλέον κίνητρα ώστε να γίνουμε ακόμη καλύτερες και πιο δυνατές σε ομαδικό και σε ατομικό επίπεδο. Νομίζω ότι αυτή η υπόθεση λειτουργεί συνδετικά και μας συσπειρώνει».

Σήμερα η ελληνική ομάδα νίκησε και την Πορτογαλία και ταξιδεύει στην επόμενη φάση με προίκα τεσσάρων βαθμών, με ό,τι αυτή συνεπάγεται για τη συνέχεια του Τουρνουά: «Επρόκειτο για το πιο σημαντικό ματς από ψυχολογικής πλευράς, άλλωστε από εδώ και πέρα κάθε αγώνας είναι ένα ορόσημο. Κοιτάζουμε τον επόμενο απέναντι στις Αμερικανίδες και προχωράμε».

Την ώρα που η Μάγδα υπερασπιζόταν την εστία της ελληνικής ομάδας, η αδελφή της, η Νικολίνα, σκόραρε δυο γκολ και η ερώτηση προέκυψε αυθόρμητα…

«Αλήθεια, δεν βαρέθηκες να παίζεις τερματοφύλακας; Δεν ζηλεύεις τις συμπαίκτριες σου που βάζουν τα γκολ;

Αυθόρμητα προέκυψε και η απάντηση της…

«Αν ζηλεύω λέει; Η καρδούλα μου το ξέρει! Θέλω να παίξω μέσα, αλλά δεν με βάζουν»!!!


ΔΙΕΘΝΕΙΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

MEDIA

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ


e-genius.gr ...intelligent web software