Οι δηλώσεις της ημέρας (flash quotes)

Ronnie Andersen - Παίκτης Δανίας
«Είχαμε ένα εκπληκτικό πρώτο σετ, στο δεύτερο κάναμε κάποια λάθη, ήταν πολύ δύσκολο ματς. Χαιρόμαστε που περάσαμε και τώρα επικεντρωνόμαστε στους ημιτελικούς. Μας αρέσει πάρα πολύ που βρισκόμαστε σε αυτόν τον τόπο, μας αρέσουν τα γήπεδα και θέλουμε σε αυτήν την τρομερή εγκατάσταση, να αγωνιστούμε στον μεγάλο τελικό!»

Mireia Torras Parera - Παίκτρια Ισπανίας
«Ήταν ένα σφιχτό παιχνίδι, νομίζω και οι δύο ομάδες προσφέραμε ένα παιχνίδι πολύ καλού beach handball. Όσοι παρακολούθησαν πιστεύω το απόλαυσαν. Στο τέλος κάναμε λιγότερα λάθη και πήραμε το ματς.
Είναι φανταστικός ο κόσμος, οι Έλληνες ζητωκραυγάζουν για τις ομάδες τους και δημιουργούν ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Για εμάς έχουν έρθει κάποιοι συμπατριώτες μας και είναι πολύ όμορφο οι αγαπημένοι σου άνθρωποι να φωνάζουν για σένα.»
 ψ
Guillermo Garcia-Cabanas Carques - Παίκτης Ισπανίας
«Ήμασταν ανήσυχοι για το παιχνίδι καθώς γνωρίζαμε ότι η Βραζιλία είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του τουρνουά. Είναι άλλωστε Παγκόσμιοι Πρωταθλητές. Ξέραμε ότι θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι.
Τώρα θα δώσουμε ότι έχουμε για να πάμε τελικό. Είναι υπέροχο όλο αυτό, σε ένα μαγικό μέρος, με ανθρώπους από τόσες διαφορετικές χώρες... Ο ήλιος, η θάλασσα, τα γήπεδα συνθέτουν ένα τέλειο σκηνικό!»
ψψ

Tamas Neukum - Προπονητής  Ουγγαρίας
«Δεν προλάβαμε να προετοιμαστούμε όπως θα θέλαμε… Υπό άλλες συνθήκες θα είχαμε πολύ περισσότερο χρόνο προετοιμασίας. Παρόλα αυτά ήρθαμε για το μετάλλιο. Προσπαθήσαμε να φτάσουμε έως εκεί αλλά δυστυχώς πέσαμε σε πολύ δύσκολο γκρουπ. Τώρα παλεύουμε για την 9η θέση με σεβασμό στους εαυτούς μας. Είμαι πολύ περήφανος για τις παίκτριες μου γιατί είναι μαχήτριες. Έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν.
Όσον αφορά στο τουρνουά πιστεύω ότι στην ιστορία των Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων, αυτό είναι το πιο υψηλό επίπεδο που έχει καταγράφει. Η δυναμικότητα των ομάδων είναι σχεδόν στα ίδια επίπεδα. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την φιλοξενία, την οργάνωση και ευχαριστούμε πολύ καθώς έχουμε οτιδήποτε κι αν ζητήσουμε. Δεν έχουμε ακούσει ούτε ένα όχι!»
 ζ
Angkana Wongsason - Παίκτρια Ταϊλάνδης
«Αισθάνομαι πολύ ενθουσιασμένη για αυτήν την νέα εμπειρία που βιώνω. Είναι πρώτη μου φορά στην Ελλάδα. Όλα εδώ είναι εξαιρετικά, υπάρχουν πολύ καλές ομάδες ενώ και οι άνθρωποι είναι πολύ φιλόξενοι!»
ζζζζ
Ivan Dumencic - Παίκτης Κροατίας
«Παίξαμε πολύ καλά, τρέφουμε μεγάλο σεβασμό για τη Νορβηγία. Πάντα όταν τους βρίσκουμε σαν αντίπαλους είναι πολύ δύσκολο. Είχαμε προετοιμαστεί αρκετά καλά για αυτό το τουρνουά. Ακολουθεί η αναμέτρηση με την Ελλάδα για μια θέση στον τελικό.»
ζζ

Kristoffer Henriksen - Παίκτης Νορβηγίας

«Το τουρνουά είναι σε εκπληκτικό μέρος, το τουρνουά είναι πολύ δυνατό. Μας άρεσε που παίξαμε όλα τα ματς στο κεντρικό γήπεδο.
Στο ματς με την Κροατία δεν φτάσαμε το επίπεδο που επιθυμούσαμε ωστόσο η Κροατία πρέπει να είναι η μια από τις δύο ομάδες του τελικού. Δεν μας «σκοτώνει» που ηττηθήκαμε από την Κροατία, αλλά ευχόμαστε να είχαμε πάει καλύτερα.»
 ζζζ

ΔΙΕΘΝΕΙΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

MEDIA

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ


e-genius.gr ...intelligent web software