Γιάννης Λαζαρίδης: Το μέλλον μας αρχίζει αύριο

«Χάσαμε, αλλά δεν το βάζουμε κάτω, διότι αυτή η ομάδα έχει μέλλον και το μέλλον μας αρχίζει αύριο στον  μικρό τελικό με τη Βραζιλία για να κατακτήσουμε το χάλκινο μετάλλιο» είπε ο προπονητής της Εθνικής ομάδας των ανδρών, δίνοντας αμέσως το σύνθημα της αντεπίθεσης. «Όπως εξελίχθηκε η διαδικασία στο shoot-out, ηττηθήκαμε δίκαια, αλλά δεν το βάζουμε κάτω. Θα ανασυνταχθούμε για να επιστρέψουμε αύριο και να  δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στον μικρό τελικό. Πάμε για τη νίκη, πάμε για το μετάλλιο».

Λίγο νωρίτερα ο Λαζαρίδης είχε πιάσει από κοντά τον Ιβιτσα Τζούριτς και του επιδαψίλευσε τα εύσημα. «Εσύ άλλαξες όλο το ματς» του είπε. «Όταν, μετά την ποινή αποκλεισμού, μπήκες για να παίξεις στην επίθεση, μας αιφνιδιάσατε και αυτό το απροσδόκητο και αδόκιμο σχήμα μας έβγαλε από το πλάνο μας»

Ο Κωνσταντίνος Θεοδώρου, ο Μανώλης Λαδάκης και ο Γιώργος Ελευθεριάδης αστόχησαν στις εκτελέσεις τους στο shoot-out, αλλά, όπως τραγούδαγε και ο Φρεντ Μέρκιουρι, «the show must go on».

Μανώλης Λαδάκης: «Τώρα να σκεφτούμε πώς θα νικήσουμε αύριο»

Τι σημαίνει αυτό; «Σημαίνει ότι δεν πρέπει να σκεφτόμαστε το γιατί χάσαμε απόψε, αλλά το πώς θα νικήσουμε αύριο» τόνισε ο Χανιώτης πίβοτ.

«Αντιμετωπίσαμε ένα μεγαθήριο του μπιτς χάντμπολ και δώσαμε τα πάντα για να το ρίξουμε κάτω, απέχοντας εντέλει τρία σουτ από τη νίκη. Πήραμε το πρώτο σετ, ενώ στο δεύτερο έδειξαν την κλάση τους και ύστερα έγινε ό,τι έγινε. Δεν ξέρω γιατί ήμασταν τόσο άστοχοι στις εκτελέσεις μας, ίσως μας λύγισαν η πίεση και η απειρία στη διαχείριση τέτοιων καταστάσεων σε τόσο υψηλό επίπεδο».


ΔΙΕΘΝΕΙΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

MEDIA

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ


e-genius.gr ...intelligent web software