Κροατία: Οι δηλώσεις μετά την πρόκριση στον τελικό

Ιβάν Τζούριτς (αθλητής Κροατίας): “Ήταν ένα πολύ δυνατό ματς, όπως το περιμέναμε. Η Ελλάδα είναι η διοργανώτρια χώρα και είχε τον κόσμο στο πλευρό της. Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική και ειλικρινά το διασκεδάσαμε.

Συγχαρητήρια στην Ελλάδα για την εμφάνισή της στον ημιτελικό, αλλά και την πολύ καλή παρουσία της στο Τουρνουά.

Στον αυριανό (26/6) τελικό με αντίπαλο την Δανία, ξέρουμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, τους ξέρουμε και μας ξέρουν. Στόχος μας είναι το χρυσό και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε, ώστε να δώσουμε χαρά στους συμπατριώτες μας».

Μιάντεν Πάραντζικ (προπονητής Κροατίας) «Η Ελλάδα έχει βελτιωθεί και τις αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, αλλά εμείς έχουμε περισσότερη εμπειρία σε τόσο κρίσιμα ματς. Ο κόσμος δημιούργησε μία εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.

Τώρα πάμε να παίξουμε έναν Ευρωπαϊκό Τελικό, με την Δανία, που έχει μία πολύ δυνατή ομάδα. Θα είναι ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Θέλουμε το νταμπλ στο Ηράκλειο (αφού κέρδισε πριν μερικές μέρες τον Παγκόσμιο τίτλο η εφηβική ομάδα της Κροατίας), αν και στις νεαρές ηλικίες ο στόχος είναι να μάθουν το άθλημα και να στελεχώσουν μελλοντικά την ομάδα των ανδρών και να αποκτήσουν νοοτροπία νικητή».


ΔΙΕΘΝΕΙΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

MEDIA

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ


e-genius.gr ...intelligent web software