Αργεντινή – Ισπανία (Α-Κ18) 2-0

Με νικήτρια την Αργεντινή 2-0 επί της Ισπανίας, ολοκληρώθηκε το test event για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων (Κ18) το οποίο θα ξεκινήσει την Τρίτη (14/6) στις εγκαταστάσεις του Καρτερού.

Στο πρώτο σετ οι νικητές επικράτησαν 20-19, στο δεύτερο 14-13, ενώ για τις ανάγκες της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκαν και shoot out, με τους Ισπανούς να είναι οι νικητές της διαδικασίας επικρατώντας 4-8.

Στο πρώτο σετ οι Αργεντινοί είχαν σταθερά το προβάδισα στο σκορ φτάνοντας στο 10-8, για να ισοφαρίσουν 10-10 οι Ισπανοί και να πάρουν στη συνέχεια το προβάδισμα διατηρώντας το μέχρι το 14-15. Η Αργεντινή ανέκτησε τα ηνία του αγώνα και κατάφερε να κλείσει το πρώτο σετ με 20-19.

Στη συνέχεια και στο δεύτερο σετ Αργεντινή και Ισπανία εναλλάσσονταν στο προβάδισμα, χωρίς κάποια από τις δύο ομάδες να καταφέρει να πάρει διαφορά μεγαλύτερη των δυο τερμάτων, μέχρι το σημείο που η Αργεντινή ξέφυγε 14-11, κατακτώντας τη νίκη και στο δεύτερο σετ με 14-13.

AΡΓΕΝΤΙΝΗ- ΙΣΠΑΝΙΑ 2-0 (20-19, 14-13)
Αργεντινή (Αλεχάντρο Καρότε Νούτο): Ροζιλκνέρ 10, Γκόλγκο 2, Μάλτς 2, Σόκκο: 6, Ντόλτσε 2, Λαντέλφα 6, Ερέρα 2, Γκούλ 2, Μπρουνέτα 2
Ισπανία (Χουάν Αντόνιο): Λόπες Φ. 7, Εσκομπέδο 6, Ντίας 6, Χιδάλγκο 11, Λόπες Α. 2
Διαιτητές:  Ορτέγκα- Αουλάρ (Βενεζουέλα), Αποκλεισμοί: 1-2 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Λούκα λα Ντέλφα (αθλητής Αργεντινής):«Αυτή η διοργάνωση για εμάς είναι ένα όνειρο. Προετοιμαζόμαστε γι αυτό εδώ και 4 χρόνια και αυτή η χρονιά για εμένα είναι η καλύτερη. Το παιχνίδι απέναντι στην Ισπανία ήταν δύσκολο για εμάς γιατί οι ομάδες γνωρίζονται μεταξύ τους. Κερδίσαμε αλλά ξέρουμε ότι πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα».

Φεράν Λόπεθ (αθλητής Ισπανίας):  «Σε αυτή την διοργάνωση συμμετέχουν οι καλύτεροι παίκτες. Η Εθνική Αργεντινής είναι από τις καλύτερες ομάδες στον Κόσμο και πρωταθλητές Αμερικής. Εμείς είμαστε δεύτεροι στην Ευρώπη. Ήρθαμε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα με στόχο την κατάκτηση που σίγουρα αποτελεί όνειρο για εμάς».
ΔΙΕΘΝΕΙΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

MEDIA

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ


e-genius.gr ...intelligent web software