Στη...μάχη του Παγκοσμίου οι Εθνικές ομάδες Εφήβων-Νεανίδων
 Πρεμιέρα για τις Εθνικές ομάδες Εφήβων και Νεανίδων αύριο στο Παγκόσμιο πρωταθλημα beach handball που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο, στην Παραλία Καρτερού, με την χώρα μας να είναι η διοργανώτρια. 
 
Η Εθνική Εφήβων έχει τοποθετηθεί στον τρίτο όμιλο με αντιπάλους τις Ισπανία, Ιορδανία και Τσεχία. Το πρώτο παιχνίδι είναι με αντίπαλο την Τσεχία στις 12:50 και το απόγευμα το δεύτερο με αντίπαλο την Ιορδανία στις 20:10. Την Τετάρτη η Εθνικής μας ομάδα θα αντιμετωπίσει την Ισπανία στις 18:20 για την τρίτη αγωνιστική της Α΄φάσης των ομίλων. 
 
Από την άλλη, η Εθνική ομάδα Νεανίδων βρίσκεται στον Δ' όμιλο με αντιπάλους τις Ολλανδία, Πουέρτο Ρίκο και Χόνγκ-Κονγκ. Το πρώτο παιχνίδι θα λαάβει χώρα στις 12:00 με αντίπαλο το Πουέρτο Ρίκο, ενώ το απόγευμα στις 18:20 θα αντιμετωπίσει το Χονγκ-Κονγκ. Την Τετάρτη στις 12:10 η Εθνική μασ θα αντιμετωπίσει την Ολλαδνία στην αυλαία της Α΄φάσης των ομίλων. 
 
Όλοι οι αγώνες των Εθνικών μας ομάδων θα πραγματοποιηθούν στο κεντρικό γήπεδο του Karteros Sports Beach Center και θα μεταδοθούν διαδικτυακά και από το επίσημο κανάλι της ΟΧΕ στο youtube. 
 
Αναλυτικά το Πρόγραμμα: 
 

Τρίτη 14 Ιουνίου 2022 

Ώρα/Γήπεδο/Κατηγορία/Όμιλος/Αγώνας

12:00 (Κεντρικό, Γ/Δ) Ελλάδα- Πουέρτο Ρίκο
12:50 (Κεντρικό, Α/Γ) Ελλάδα- Τσεχία
18:20 (Κεντρικό, Γ/Δ) Χονγκ Κονγκ- Ελλάδα

20:10 (Κεντρικό, Α/Γ) Ιορδανία- Ελλάδα

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022

Ώρα/Γήπεδο/Κατηγορία/Όμιλος/Αγώνας

12:10 (Κεντρικό, Γ/Δ) Ολλανδία- Ελλάδα

17:30 (Κεντρικό, Α/Γ) Ισπανία- Ελλάδα


ΔΙΕΘΝΕΙΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

MEDIA

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ


e-genius.gr ...intelligent web software