ΠΟΛΩΝΙΑ – ΤΑΙΛΑΝΔΗ (Γ-K18) 2-0

Την πρώτη της νίκη πέτυχε η Πολωνία απέναντι στην Ταιλάνδη καθώς επικράτησε με 2-0 σε παιχνίδι για τον Α΄όμιλο στην κατηγοριά νεανίδων. 

H Ταϊλάνδη ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και βρέθηκε να προηγείται με 4 πόντους ωστόσο η Πολωνία στη συνέχεια ισορρόπησε και έφτασε στην ισοφάριση. Το τέλος του σετ ήταν συναρπαστικό καθώς η Ταιλάνδη κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με 1 πόντο 14 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, ωστόσο η Χόιντι από την Πολωνία κέρδισε πέναλτι, στο οποίο η Τσέλκα δεν αστόχησε δίνοντας τη νίκη με 20-19 στο πρώτο σετ για την Πολωνία.

Στο δεύτερο μέρος, η Πολωνία ήταν πιο συγκεντρωμένη και κατάφερε να κυριαρχήσει από την αρχή και έφτασε έτσι και στην κατάκτηση του δεύτερου σετ πετυχαίνοντας και την πρώτη νίκη στη διοργάνωση.  

ΠΟΛΩΝΙΑ – ΤΑΙΛΑΝΔΗ 2-0 (20-19, 12-5)

ΠΟΛΩΝΙΑ: Κουζμίνσκα 1, Τσέλκα 12, Γκιερζέφσκα 12,Χέριαν, Χάλοντι 3, Ρογκάλσκα 4, Λεβάλσκα , Πλότνιακ, Πέντεκ, Μπαρτκόβιακ.

ΤΑΪΛΑΝΔΗ: Τσανγκτόμ, Καμόνγκσα 10 , Ουετσασάν 6, Μπρένταν 4, Θονγκθιράτ, Σαουαντί, Κονγκσμπάι, Μπουνρουένγκ 2, Νταμσούκ, Σαόπρια 2.    

Διαιτητές:  Καρντόνε Λουτσιάνο – Σεμπατιάνο Μανουέλε (Ιταλία) Αποβολές: 0-1

Δηλώσεις:

Mάρτα Τσέλκα (παίκτρια Πολωνίας): Σε αυτό το παιχνίδι παρουσιαστήκαμε καλύτερες σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι.Η αλήθεια είναι ότι η άμμος έκαιγε το σώμα μας αλλά καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη και σε αυτές τις συνθήκες.

 


ΔΙΕΘΝΕΙΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

MEDIA

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ


e-genius.gr ...intelligent web software