ΟΥΓΓΑΡΙΑ – ΤΑΪΛΑΝΔΗ 2-0 (Γ)

Σε ένα παιχνίδι αρκετά ανταγωνιστικό η Ουγγαρία κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στην Ταϊλάνδη στο ξεκίνημα της 2ης ημέρας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στην κατηγορία νεανίδων.

Στο πρώτο μέρος η Ουγγαρία ήταν αυτή που κατάφερε να εξασφαλίσει το προβάδισμα και να το διατηρήσει μέχρι το τέλος φτάνοντας στο 1-0.

Στο δεύτερο σετ η Ταϊλάνδη ήταν πολύ ανταγωνιστική και παρέμεινε κοντά στο σκορ σε όλη τη διάρκειά του, ωστόσο η Ουγγαρία ήταν αυτή που στο τέλος πανηγύρισε τη νίκη.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Όρμπαν, Πέλε, Καζέμ 13, Ζεντάι 10, Λεβάι 7, Σάμπο 6, Τσιφρίκ, Κρόιτς 6, Μπάρτοκ, Μπουσάκι 4.

ΤΑΪΛΑΝΔΗ: Τσανγκτόμ, Καμόνγκσα 21, Ουετσασάν, Μπρένταν 10, Θονγκθιράτ 21, Σαουαντί, Κονγκσμπάι, Μπουνρουένγκ 8, Μαμσούκ 12, Σαόπρια 3.        

Διαιτητές: Ρούπσιτς-Μπότινκαν  Αποβολές: 6-3

Δηλώσεις:

Μπρένταν Πομπαίλιν (παίκτρια Ταϊλάνδης): «Κάναμε το καλύτερο δυνατόν. Είμαι υπερήφανη για την ομάδα μου. Η συμμετοχή, ο αγώνας είναι σπουδαίο είτε νικήσεις είτε χάσεις».

Μπουζάσκι Μπόντζα (παίκτρια Ουγγαρίας):  «Δεν παίξαμε πολύ καλά, αλλά είμαστε ευτυχισμένες για την νίκη και την πρωτιά στον όμιλο .Είχαμε δυο αποκλεισμούς παικτριών και αναγκαστήκαμε να παίξουμε με οχτώ κι αυτό κάπως δυσκόλεψε τα πράγματα».


ΔΙΕΘΝΕΙΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

MEDIA

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ


e-genius.gr ...intelligent web software