ΠΟΛΩΝΙΑ – ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ 2-0 (Γ)

Την παρουσία της στην 12άδα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νεανίδων (Κ18) εξασφάλισε η Πολωνία μετά την νίκη της με 2-0 (19-16, 11-8) επί της Ουρουγουάης για την 3η αγωνιστική

Το πρώτο σετ κρίθηκε ουσιαστικά στα τελευταία τρία λεπτά όπου οι Λατινοαμερικάνες δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν αντίθετα με τις Πολωνές οι οποίες με σωστή διαχείριση άντεξαν στην αντεπίθεση που δέχθηκαν στο τελευταίο λεπτό.

Στην δεύτερη περίοδο έγινε πιο κλειστό παιχνίδι, με την Πολωνία και πάλι να παίρνει μια μικρή διαφορά που συντήρησε σχετικά άνετα για να φτάσει στην δεύτερη νίκη της στον όμιλο και να πάρει την πρόκριση.

ΠΟΛΩΝΙΑ – ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ 2-0 (19-16, 11-8)

ΠΟΛΩΝΙΑ: Κουζμίνσκα 1, Τσέλκα 2, Γκιερζέφσκα 15,Χέριαν, Χόλοντι 6, Ρογκάλσκα 3, Λεβάλσκα, Πλότνιακ 3, Πέντεκ, Μπαρτκόβιακ.

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ: Σαργκαρντόι, Ταραμάσκο, Καλβέντο 2, Κλαβίγιο 8, Χέρμπιν 4, Βαρέλα 2, Μόρα 6, Βανέτ, Φερέιρα 2, Καρπεντιέρι.

Διαιτητές: Σιντινέι, Ασίς (Βραζιλία) Αποκλεισμοί: 1-2

Zosia Bartkowiak, Παίκτρια Πολωνίας
"Τα καταφέραμε! Κάναμε όσα είχαμε προετοιμάσει για αυτό το παιχνίδι, πιστεύω είμαστε σε αυτή τη θέση επειδή παίξαμε ένα πολύ καλό ματς. Ήταν δύσκολο και πιστεύω σήμερα ήμασταν καλύτερες."

 Mercedes Ogando, Παίκτρια Ουρουγουάης 
"Αγωνιστήκαμε με αντίπαλο την Πολωνία, ηττηθήκαμε 2-0, ήταν δύσκολο παιχνίδι. Παρόλα αυτά, είμαστε χαρούμενες για το επίπεδό μας και είμαστε περήφανες. Εστιάζουμε στα επόμενα ματς." 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

MEDIA

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ


e-genius.gr ...intelligent web software