Ελληνογερμανικές "μάχες" στο Παγκόσμιο

Ξεκίνησε η 3η ημέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Eφήβων- Νεανίδων BeachHandball «Ηράκλειο 2022» στο KarterosBeachSportsCenter.

Σπουδαία παιχνίδια θα διεξαχθούν σήμερα για την Εθνική Εφήβων και την Εθνική Νεανίδων, οι οποίες προκρίθηκαν στην 12αδα της διοργάνωσης. Σήμερα θα δώσουν από δύο αγώνες και αύριο θα παίξουν από ένα ματς με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά.

Αρχικά οι ελληνικές ομάδες θα αγωνιστούν κόντρα στη Γερμανία στις 12:00 (έφηβοι) και στις 12:50(νεάνιδες) στο κεντρικό γήπεδο.  

Η Εθνική Εφήβων της Γερμανίας είχε το απόλυτο (3/3) με 6-0 σετ κόντρα σε Αργεντινή, Ουκρανία και Ουρουγουάη στον Δ’ όμιλο, ενώ η Εθνική Νεανίδων των «Πάντσερ» πήραν τη 2η θέση στον Γ’ όμιλο πίσω από την Αργεντινή και μπροστά από Γαλλία και Ρουμανία.

 Το απόγευμα η Εθνική Εφήβων θα παίξει με την Ουκρανία (18:30, κεντρικό γήπεδο), ενώ στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας η Εθνική Εφήβων θα αντιμετωπίσει την Αργεντινή (21:00).

Η Ουκρανία νίκησε μόνο την Ουρουγουάη στον Δ’ όμιλο, ενώ η Αργεντινή στις νεάνιδες είχε το απόλυτο με 3/3, κερδίζοντας όλα τα ματς στα σουτ άουτ.


ΔΙΕΘΝΕΙΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

MEDIA

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ


e-genius.gr ...intelligent web software