ΘΕΣΕΙΣ 9-16:  ΕΛΛΑΔΑ- ΙΝΔΙΑ 2-1  (Γ-Κ18)

Αν και δυσκολεύτηκε η Εθνική Νεανίδων επικράτησε 2-1 (27-12, 12-13, 6-2) της Ινδίας για τις θέσεις 9-16 του 2ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Beach Handball Εφήβων- Νεανίδων «Ηράκλειο 2022».

Η ελληνική ομάδα ήταν ανώτερη στο πρώτο σετ, το οποίο κέρδισε εύκολα 27-12. Στο δεύτερο σετ τα πολλά λάθη στην επίθεση, έδωσαν την ευκαιρία στην Ινδία να διεκδικήσει το σετ και τελικά να το κατακτήσει με 13-12 με γκολ της Τακούρ με τη λήξη του χρόνου.

Στα σουτ άουτ η Ελλάδα πιο έμπειρη και πιο ψύχραιμη επικράτησε με 6-2 με τις Μαλλέ, Μυλωνά και Πατσάνη να σκοράρουν για δύο πόντους έκαστη.

Πρώτη σκόρερ της ελληνικής ομάδας ήταν η Μυλωνά με 13 πόντους.

Η Εθνική θα αγωνιστεί πλέον για τις θέσεις 9-12 στις 16:00 (γήπεδο 2) με τη Ρουμανία

ΕΛΛΑΔΑ – ΙΝΔΙΑ 2-1 (27-12, 12-13, 6-2)

Ελλάδα: Παπακώστα, Σπιρολάρι 4, Πατσάνη 8, Μανδαμαδιώτη, Κουκμίση 6, Μάλλε 8, Κούρτη 2, Μυλωνά 13, Καπρινιώτη 2, Σούσκα 2

Ινδία: Ανουπάμ, Θακούρ Κ. 9, Ματζουμντάρ, Σάρμα Τ. 9, Τσαουντχάρι, Θακούρ Α. 1, Χαβάν, Κουμάρι 8, Παρβίν, Σάρμα Β.

Διαιτητές: Μπεν Σαλάχ, Ντρίσσι – Αποβολές: 0-0

Δηλώσεις: 

Κούρτη Σωτηρία (αθλήτρια Ελλάδας):«Ήμασταν αρκετά κουρασμένες από το χθεσινό παιχνίδι, φάνηκε η κούρασή μας. Παρ’ όλα αυτά, προσπαθήσαμε αρκετά. Κερδίσαμε στα σουτάουτ και ανυπομονούμε το απόγευμα για το επόμενο παιχνίδι»

Κριτίκα Θακούρ (αθλήτρια Ινδίας):«Είμαι πολύ χαρούμενη, ευχαριστηθήκαμε το παιχνίδι και στο δεύτερο σετ παρουσιαστήκαμε βελτιωμένες.  Είμαι επίσης χαρούμενη που πέτυχα το τελευταίο γκολ για την ομάδα μου, χάρη στο οποίο οδηγηθήκαμε στην διαδικασία των shootouts. Η ατμόσφαιρα στο Ηράκλειο είναι πολύ όμορφη, απολαμβάνουμε την διοργάνωση, όλα είναι άψογα».


ΔΙΕΘΝΕΙΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

MEDIA

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ


e-genius.gr ...intelligent web software