Αποθέωσαν το Ηράκλειο οι Σουηδοί φίλαθλοι

Με τους αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μπιτς Χάντμπολ να είναι στην κορύφωσή τους, αρκετοί είναι οι θεατές που έχουν έρθει για να τους παρακολουθήσουν.

Άνθρωποι από όλο τον κόσμο, συνθέτουν καθημερινά ένα εξαιρετικό πολυπολιτισμικό «μωσαϊκό» στις εξέδρες των εγκαταστάσεων του Καρτερού. Αυτοί πάντως που ομολογουμένως ξεχώρισαν στην… άτυπη «μάχη» της εξέδρας είναι οι Σουηδοί. Και πολλοί και… ιδιαιτέρως εκδηλωτικοί οι Σκανδιναβοί απολαμβάνουν την παρουσία τους στο Ηράκλειο στηρίζοντας με ζέση την ομάδα της χώρας τους.

Είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με κάποιους από τους θεατές που ήταν στις εξέδρες και οι οποίοι με χαρά και ευγένεια μοιράστηκαν μαζί μας τις μέχρι τώρα εντυπώσεις τους.

Ο κ. Kenth Hanssen ανέφερε για την παρουσία του στην διοργάνωση: «Δεν είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στην Ελλάδα. Έχω έρθει και μόνος μου και με την οικογένειά μου, αλλά μόνο για διακοπές. Τώρα είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι στην Κρήτη και το Ηράκλειο, αυτό το πανέμορφο μέρος και μπορώ να συνδυάσω και τις διακοπές, αλλά και το να δω τους αγώνες που παίζει ο γιος μου. 

Οι εγκαταστάσεις είναι καταπληκτικές και βοηθούν τους αθλητές όλων των ομάδων να παίξουν καλά και να προσφέρουν θέαμα και σε εμάς, αλλά και σε όλους τους θεατές. Είμαστε δίπλα στη θάλασσα και αυτό κάνει ακόμα καλύτερη την παραμονή μας εδώ και φτιάχνει τη διάθεσή μας.

Όλοι στη Σουηδία αγαπάμε πολύ το χάντμπολ και όποτε μας δίνεται η δυνατότητα να ταξιδεύσουμε σε μια άλλη χώρα για να παρακολουθήσουμε αγώνες, το κάνουμε με χαρά. Ένα παραπάνω αυτή τη φορά που ήρθαμε σε ένα πανέμορφο μέρος όπως είναι η Κρήτη και το Ηράκλειο».

Μιλήσαμε και με την κ. Asa Anderson, η οποία από την πλευρά της τόνισε: «Είναι η πρώτη μου φορά που βρίσκομαι στην Κρήτη και το Ηράκλειο και είμαι ενθουσιασμένη. Έχουμε έρθει σε όλους τους αγώνες μέχρι τώρα, ενώ κάναμε και βόλτες στην πόλη και είναι πανέμορφη. Οι εντυπώσεις μου είναι οι καλύτερες. Έχουμε έρθει όλη η οικογένειά μας για να δούμε το γιό που παίζει, αλλά και να απολαύσουμε τις ημέρες μας σε αυτό το υπέροχο μέρος».

Εξίσου ευχαριστημένος και ο κ.Sven Johansson υπογράμμισε: «Βρισκόμαστε σε ένα καταπληκτικό μέρος. Δεν είχα την ευκαιρία μέχρι τώρα να έρθω στην Ελλάδα και όταν μας δόθηκε η δυνατότητα δεν το σκεφτήκαμε καν και ήρθαμε σε ένα πανέμορφο μέρος για να δούμε τους αγώνες, αλλά και για να απολαύσουμε τις ομορφιές τους».
288072932 731558701225253 1076723791819765734 n


ΔΙΕΘΝΕΙΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

MEDIA

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ


e-genius.gr ...intelligent web software