ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ (Γ-Κ18) ΟΥΓΓΑΡΙΑ - ΠΟΛΩΝΙΑ 1-2

Το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων Beach Handball κατέκτησε η Πολωνία, η οποία επικράτησε με 1-2 σετ της Ουγγαρίας στον μικρό τελικό του τουρνουά.

Η Ουγγαρία προηγήθηκε με 1-0 σετ, καθώς εκμεταλλεύτηκε τις αμυντικές αδυναμίες της Πολωνίας, που είχε εμφανή κενά και παράλληλα με πολλά δίποντα κατάφερε να κυριαρχήσει.

Στην συνέχεια, η Πολωνία βελτίωσε την απόδοσή της και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 σετ. Το ματς οδηγήθηκε στην διαδικασία των σουτ άουτ, στην οποία η Πολωνία ήταν περισσότερο αποτελεσματική και επιβλήθηκε έτσι των αντιπάλων της.

 

ΟΥΓΓΑΡΙΑ – ΠΟΛΩΝΙΑ 1-2 (21-10, 15-16, 2-7)

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Όρμπαν, Πελέ, Καζέμ 9, Ζεντάι 7, Λεβάι 10, Ζάμπο, Ζιφρίκ 2, Κρέουτζ 4, Μπαρτόκ, Μπουζάκι 6

ΠΟΛΩΝΙΑ: Κουζμίνσκα, Τσέλκα 7, Γκιερζέβσκα 14, Χεριάν, Χολοντί 6, Ρογκάλσκα 4, Λεβάλσκα, Πλότνιακ 2, Πέντεκ, Μπαρτκόβιακ

Διαιτητές: Φανάκ – Ντάρε, Αποβολές: 0-1

Δηλώσεις:

 

Μάρτα Λεβάλσκα (αθλήτρια Πολωνίας): «Θα ήθελα να είμαι ειλικρινής, είχα κακό προαίσθημα γι’ αυτό το ματς, όμως στο δεύτερο σετ πιστέψαμε στους εαυτούς μας, ότι μπορούμε να νικήσουμε. Θεέ μου, τα καταφέραμε, είναι απίστευτο, είμαι πολύ περήφανη για την ομάδα μας».

Ντοροτία Μάργκιτ Ζεντάι (αθλήτρια Ουγγαρίας): «Ήμασταν πολύ αγχωμένες και χάσαμε έτσι την συγκέντρωσή μας στον στόχο της κατάκτησης του χάλκινου μεταλλίου. Ωστόσο, είχαμε υψηλό κίνητρο, δεν ξέρω όμως τι έγινε στο δεύτερο σετ, θα μπορούσαμε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Είμαστε πολύ απογοητευμένες, δεν ήταν αυτό το πραγματικό μας πρόσωπο, η πραγματική εικόνα της ομάδας μας».


ΔΙΕΘΝΕΙΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

MEDIA

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ


e-genius.gr ...intelligent web software