ΘΕΣΕΙΣ 13-16 (Α-Κ18) ΤΟΓΚΟ – ΕΛΛΑΔΑ 0-2

Η Ελλάδα δεν αντιμετώπισε δυσκολίες με αντίπαλο το Τόγκο, του οποίου επικράτησε με 0-2 σετ και αύριο (19/06) θα κοντραριστεί με τον νικητή του ζευγαριού, ΗΠΑ – Ουρουγουάη (18/06, 18:30), για τις θέσεις 13-14.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν κυρίαρχο σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, η ανωτερότητά του ήταν εμφανής και δεν άφησε περιθώρια στην ομάδα του Τόγκο. Από την άλλη, το αφρικανικό σύνολο, μολονότι παρουσιάστηκε στο τουρνουά με μόλις 5 αθλητές εξαιτίας απουσιών, που οφείλονται σε διαφορετικές αιτίες, ήταν μαχητικό απέναντι στην Γαλανόλευκη.

ΤΟΓΚΟ – ΕΛΛΑΔΑ 0-2 (12-28, 8-32)

Τόγκο: Αφατσάο, Κουενούμ 2, Λόσον-Ντράκεϊ, Αντότεϊ, Κέτο 14, Αμετέπε 4

Ελλάδα: Πουγατσιάς, Παπαδόπουλος 8, Κυριακίδης, Μαρίνος 6, Κολεζάκης 28, Χήνος 4, Τουλκερίδης, Μπατής 14, Σιαράβας, Μαρκατάτος

Διαιτητές: Μπεν Σαλάχ – Ντρίσι, Αποβολές: 0-1

 

Δηλώσεις:

 

Μανώλης Κολεζάκης (αθλητής Ελλάδας): «Το τουρνουά αυτό αποτελεί ξεχωριστή εμπειρία για εμάς, καθώς διεξάγεται στην χώρα μας. Κάθε μέρα αντιμετωπίζουμε χώρες από όλο τον πλανήτη και αποκτούμε εμπειρίες. Η ατμόσφαιρα είναι πολύ όμορφη, όλοι οι παίκτες έρχονται με μεγάλη χαρά να αγωνιστούν στο υψηλότερο επίπεδο και το θέαμα που προσφέρεται είναι επίσης υψηλού επιπέδου.

Η πορεία μας δεν είναι αυτή που θα θέλαμε. Σ’ ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ποτέ δεν ξέρεις τι θα αντιμετωπίσεις, δεν μπορούσαμε να προβλέψουμε την δυναμικότητα ορισμένων αντιπάλων μας, αλλά κρατάμε αυτά που έχουμε καταφέρει και συνεχίζουμε».

Mαρκ Κουενούμ (αθλητής Τόγκο): «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αποτελεί ευκαιρία για την ομάδα μου και για εμένα προσωπικά, ώστε να βελτιωθούμε και να πετύχουμε στόχους στο μέλλον. Δυστυχώς, λόγω ατυχών συνθηκών, παρουσιαστήκαμε λίγοι αθλητές, όμως κάναμε ό, τι καλύτερο μπορούσαμε».


ΔΙΕΘΝΕΙΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

MEDIA

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ


e-genius.gr ...intelligent web software